okładka zastępcza

Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności

Gniewosz, Małgorzata, Sobczak, Eugeniusz Redakcja.

Rok wydania: 2004.

Bakterie, Drożdże, Grzyby, Klasyfikacja, Grzyby pleśniowe, Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Mikrobiologia żywności mikrobiologia., Grzyby ultrastruktura, Grzybnia ultrastruktura ultrastruktura, Bakterie ultrastruktura ultrastruktura, Pleśnie materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Saccharomyces ultrastruktura ultrastruktura, Bakterie klasyfikacja ultrastruktura, Saccharomyces klasyfikacja klasyfikacja, Mikrobiologia klasyfikacja, Żywność, Żywność mikrobiologia atlas, Bakterie atlas, Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Bakterie materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Żywność mikrobiologia atlas, Drożdże atlas, Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Drożdże materiały pomocnicze dla szkół wyższych, Żywność mikrobiologia atlas, Pleśnie atlas, Materiały pomocnicze, Atlasy [Typ publikacji]

dostępne:

3 z 3

Autor
Gniewosz, Małgorzata
Sobczak, Eugeniusz Redakcja.
Tytuł
Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności
ISBN
83-7244-522-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2004.
Objętość
88 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
579.67:579.8:582.28] (084.4) (075.8)
Hasła przedmiotowe
Bakterie
Drożdże
Grzyby
Klasyfikacja
Grzyby pleśniowe
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Mikrobiologia żywności mikrobiologia.
Grzyby ultrastruktura
Grzybnia ultrastruktura ultrastruktura
Bakterie ultrastruktura ultrastruktura
Pleśnie materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Saccharomyces ultrastruktura ultrastruktura
Bakterie klasyfikacja ultrastruktura
Saccharomyces klasyfikacja klasyfikacja
Mikrobiologia klasyfikacja
Żywność
Żywność mikrobiologia atlas
Bakterie atlas
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Bakterie materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Żywność mikrobiologia atlas
Drożdże atlas
Żywnośc mikrobiologia materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Drożdże materiały pomocnicze dla szkół wyższych
Żywność mikrobiologia atlas
Pleśnie atlas
Materiały pomocnicze
Atlasy [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 88. Bibliogr. s. 88.
020
%a 8372445222
080
%a 579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
080
%a 579.67:579.8:582.28] (084.4) (075.8)
245
%a Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2004.
300
%a 88 s. : %b fot. (w tym kolor.), rys. ;%b fot. (w tym kolor.), rys. ;%b fot. ;%b fot. ;%b fot. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 88.%a Bibliogr. s. 88.
650
%a Bakterie
650
%a Drożdże
650
%a Grzyby
650
%a Klasyfikacja
650
%a Grzyby pleśniowe
650
%a Mikrobiologia żywności %x mikrobiologia.
650
%a Grzyby %x ultrastruktura
650
%a Grzybnia %x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Bakterie %x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces %x ultrastruktura%x ultrastruktura
650
%a Bakterie %x klasyfikacja%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces %x klasyfikacja%x klasyfikacja
650
%a Mikrobiologia %x klasyfikacja
650
%a Żywność
650
%a Bakterie %v atlas
650
%a Bakterie %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Drożdże %v atlas
650
%a Drożdże %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Pleśnie %v atlas
650
%a Pleśnie %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych
650
%a Żywność %v atlas %x mikrobiologia
650
%a Żywnośc %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych %x mikrobiologia
650
%a Żywność %v atlas %x mikrobiologia
650
%a Żywnośc %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych %x mikrobiologia
650
%a Żywność %v atlas %x mikrobiologia
650
%a Żywnośc %v materiały pomocnicze dla szkół wyższych %x mikrobiologia
655
%a Materiały pomocnicze
655
%a Atlasy [Typ publikacji]
700
%a Gniewosz, Małgorzata
700
%a Sobczak, Eugeniusz %e Redakcja.
920
%a 83-7244-522-2

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 16371
Sygnatura: 16371
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 16372
Sygnatura: 16372
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 16373
Sygnatura: 16373
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane